Projectinrichting

Van eerste ruwe schets naar een nieuwe werkomgeving

Totale Kantoorinrichting

Een kantoor inrichten is een vak apart en vraagt om een goed advies. U als gebruiker krijgt te maken met verschillende aspecten zoals: ergonomie, arbo-normeringen, milieu en uw persoonlijke smaak. Er zijn veel ontwikkelingen en mogelijkheden voor de inrichting van uw kantooromgeving waarbij wij samen met u kijken naar de verschillende werkzaamheden van de gebruiker en waar (flex) werkplekken, vergaderruimtes en ontmoetingsplekken als oplossing kunnen dienen. Vooral de sta-zit werkplek is een goed alternatief bij langdurig werken achter het bureau.

Om snel van uw nieuwe inrichting te genieten bieden wij u de service aan van montage en inhuizen. Zo bent u verzekerd dat uw meubilair correct en zonder zorgen op de juiste plaats van bestemming wordt geleverd.

Wij leveren uw Kantoor meubelen

Een kantoor inrichten is een vak apart. U krijgt te maken met ergonomie, normeringen, efficiency, milieu maar bovenal smaak en voorkeur. Wij geven hieraan invulling om zo te komen tot een kwalitatief hoogwaardige omgeving voor elke organisatie, rekening houdend met de praktische en gevoelsmatige wensen van de gebruiker.

Wij leveren uw Kantoor artikelen

Via onze webshop heeft u een ruime keuze uit ruim 23.000 artikelen en zijn aangesloten bij Quantore. Hier treft u het breedste assortiment van kantoorartikelen met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Mocht u iets niet tegenkomen bel of mail ons en wij zoeken voor u verder.

Wij leveren uw Kantoor apparatuur

Wij bieden u een totaaloplossing op het gebied van scannen, afdrukken, kopiëren, beheren en implementeren. Wanneer u bij ons een kopieermachine aanschaft, kunt u toners en andere verbruiksmaterialen automatisch bestellen. Alle kopieermachines en printers die wij leveren zijn afkomstig van bekende merken. Uiteraard ook voor papiervernietigers c.q. snijders – rekenmachines – inbindsystemen – projectoren en presentatie systemen kunt u bij ons terecht.

Bekijk ook eens

Onze merken

Trends in kantoormeubilair in combinatie met de thuiswerkplek.  Eigentijdse kantoormeubelen zijn huiselijk en gevarieerd. Gezond en bewust leven en werken vormen steeds een belangrijker rol in onze levensstijl binnen het huidige kantoor. De gebruiker wil een werkomgeving waarin hij zich optimaal thuis voelt. Onze diverse programma’s van verschillende fabrikanten c.q. leveranciers helpen u hierbij tot het vinden van de juiste oplossing.

Bekijk PDF catalogus
Bekijk website
Bekijk PDF catalogus
Bekijk PDF catalogus
Bekijk PDF catalogus

Projectinrichting

Een aantal door ons gerealiseerde projecten